Naslovna Najnovije „Napadi na mene inspirisani su mržnjom režima“ Vukanović o incidentima u Nevesinju...

„Napadi na mene inspirisani su mržnjom režima“ Vukanović o incidentima u Nevesinju i Srebrenici

0

Narodni poslanik i lider Pokreta „Za pravdu i red“, Nebojša Vukanović, tvrdi da posljednji napadi na njega u Nevesinju i Srebrenici ni u kom slučaju ne mogu da se podvedu pod „splet okolnosti“, već da se, kako kaže , radi o organizovanim i orkestriranim napadima koji su, prema njegovim riječima, imali za cilj da isprovociraju njegovu reakciju i u režimskim medijima ga predstave kao „labilnu i problematičnu osobu, sklonu incidentima“.

Komentarišući za Srpskainfo jučerašnji događaj pred zgradom Osnovnog suda u Srebrenici, kad ga je nepoznati muškarac vrijeđao i psovao, kao i nedavni incident u Nevesinju, prilikom obilježavanja Mitrovdana, Vukanović kaže da je svjestan da ga „režim pokušava isprovocirati“, te da zbog toga uporno šalje svoje pristalice da ga napadaju.

– U Nevesinju se radilo o čovjeku koga je zaposlila lokalna vlast i koji je istaknuti aktivista SNSD, prijatelj načelnika opštine Milenka Avdalovića, Ilije Tamindžije i koji je dobio posao kao nagradu. Taj dan, kad je bila svečana akademija povodom Mitrovdanske bitke, taj čovjek me je prvo uznemiravao telefonom, govoreći mi da sam fukara i izdajnik. Kad sam ga blokirao, on kasnije dolazi u grad i udara me nogom, a zatim me pokušava gađati stolicom – kaže Vukanović.

Objašnjavajući za Srpskainfo jučerašnji incident u Srebrenici, kad se takođe našao na meti napada nepoznatog, starijeg muškarca, koji mu ju uputio salvu najvulgarnijih uvreda, Vukanović priča da ni tog čovjeka nikad ranije nije sreo u životu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube