Naslovna Izdvajamo „Napravili su još jednu grešku“ Vučić saopštio da je KFOR ODBIO ZAHTJEV...

„Napravili su još jednu grešku“ Vučić saopštio da je KFOR ODBIO ZAHTJEV za povratak vojske na Kosovo

0

Oni su u svom pažljivo sastavljenom pismu upućenom Vladi Srbije, koji sam i ja dobio, odgovorili su da smatraju da nema potrebe za povratkom Vojske Srbije na teritoriju KiM, pritom se pozivajući na Rezoluciju 1244. Ali oni se nisu pozvali na dio Rezolucije, pošto nemaju pravo da odbiju taj zahtjev.

Oni su se pozvali na normativnu normu da čuvaju red i poredak. Napravili su još jednu grešku rekao je predsjednik Aleksandar Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima Srbije nakon posjete Hilandaru, najnovijih napada na Srbe na KiM, a saopštiće i odgovor KFOR na zahtjev Srbije da se vrati 1.000 pripadnika srpskih bezbjednosnih snaga u južnu srpsku pokrajinu.

Srpski predsjednik će upoznati javnost sa odgovorom države Srbije i svim narednim koracima koje ćemo preduzeti kako bismo zaštitili Srbe na Kosovu, prenosi Blic.

Podsjetimo, predsjednik Srbije se odmah po povratku sa Hilandara zaputio u Predsedništvo gdje je pročitao pisani odgovor KFOR na zahtjeve Beograda za pojačane bezbjednosne garancije za Srbe na Kosovu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube