Naslovna Republika Srpska Banjaluka Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku

0

Narodni front ozvaničio je početak kampanje „Program za Banjaluku“. Nakon sjednice Gradskog odbora ove stranke potvrđena je kandidatura predsjednice Narodnog fronta, Jelene Trivić za gradonačelnika Banjaluke.

Narodni front nudi nekoliko strateških rješenje kao što je izrada socijalne karte, više ulaganja u sport i kulturu, ali i nakon 50 godina da Banjaluka dobije urbanistički plan.

Jelena Trivić se zahvalila na jednoglasnoj podršci i rekla da je ona jedini kandidat opozicije.

„Vjerujem da imamo snage da se u teškim političkim okolnostima suprotstavimo dvijema vlastima u Banjoj Luci, od kojih je Banja Luka umorna. Na istim onim principima na kojima smo bili svih ovih godina, ulazimo i u ovu kampanju i to je naša ključna prednost u odnosu na konkurente. Mi se borimo za vrijednosti, oni se bore za pozicije moći. Mi ćemo se odlučno obračunati sa kriminalom i korupcijom kao rak-ranama ovog društva. Pozivam sve istinske opozicione snage da se okupimo i da opet u Banjoj Luci odlučno kažemo NE režimu i njihovim kopijama“, izjavila je u svom obraćanju medijima Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnika.

„Za ključne principe i vrijednosti se borimo. Mi smo spremni da se izborimo sa kriminalom i korupcijom, povući se nećemo jer se ja borim za Banjaluku i Srpsku“, rekla je Trivićeva.

U potpunosti podržavam politiku i borbu predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića koji se na sve načine bori za srpski narod dok nas Milorad Dodik satire, izjavila je Trivićeva.

(BN) Foto: BN

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: