Naslovna Najnovije „NARUŠENA BEZBJEDNOST“ U Modriči će biti skraćeno radno vrijeme kafića zbog incidenta...

„NARUŠENA BEZBJEDNOST“ U Modriči će biti skraćeno radno vrijeme kafića zbog incidenta s Hofmanom, ovo je odluka odbornika

0

Vanredna sednica Skupštine Opštine Modriča održana je danas, a na njoj je razgovarano o bezbjednosnoj situaciji nakon što je, kako se navodi  kikbokser Ljuban Hofman Vidović prijetio ugostiteljima, pa je najavljeno skraćivanje radnog vremena kafićima.

Nakon više od dva sata diskusije o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji u Modriči doneseni su i određeni usaglašeni zaključci, koje je u ime Kolegijuma Skupštine iznio načelnik opštine Jovica Radulović.

– Skupština opštine Modriča konstatuje da je događaj od 31.10.2023. godine, koji se desio u centru Modriče, u značajnoj mjeri uznemirio stanovništvo, kao i širu javnost, a ta uznemirenost je posebno dobijala na intenzitetu zbog izostanka blagovremenog saopštenja nadležnih institucija o ovom događaju –  usvojeno je u prvom zaključku.

žestoki momci prijete u lokalu u Modriči
FOTO: CRNA HRONIKA/YOUTUBE/SCREENSHOT

U drugom se kaže da Skupština Opštine Modriča smatra da je bezbjednosna situacija već duži period značajno narušena te traži od svih nadležnih organa i institucija preduzimanje hitnih mjera i aktivnosti iz svojih nadležnosti, sa ciljem poboljšanja postojećeg stanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: