Naslovna Najnovije ,,Našem narodu ne treba kočijaš,nego čestit državnik“

,,Našem narodu ne treba kočijaš,nego čestit državnik“

0

„Našem narodu ne treba kočijaš, nego državnik kome je stalo do interesa svog naroda, a narod će svojim masovnim dolaskom na tribine opozicije u Кozarskoj Dubici reći jasno šta misli o primitivnim izjavama i psovkama Dodika“, istakao je Stanivuković.

„Našem narodu ne treba kočijaš, nego državnik kome je stalo do interesa svog naroda, a narod će svojim masovnim dolaskom na tribine opozicije u Кozarskoj Dubici reći jasno šta misli o primitivnim izjavama i psovkama koje su upućene od strane predsjednika SNSD-a i srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika, kao i o kriminalu koji se dešava, a o kome se ćuti godinama“.

Rekao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković i dodao da naše opredjeljenje da stvaramo jedno demokratski zrelo društvo, u kom svako ima pravo da odlučuje kojim putem želi da se kreće, narušavaju oni koji godinama svojim pritiscima i ucjenama važe za nedodirljive od strane pravde, sistema i institucija.

Кomentarišući izjavu Milorada Dodika da objedini funkciju predsjednika i srpskog člana Predsjedništva, Stanivuković ističe da čovjek koji je spreman da pogazi Član 69. Ustava Republike Srpske koji kaže da „Republiku predstavlja i njeno državno jedinstvo izražava predsjednik Republike“ i zagovara ukidanje jedne od najvažnijih funkcija Republike Srpske – funkciju predsjednika, spreman je prodati i svoj narod, samo da bi očuvao svoj porodični imetak.“

Insajder.in

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube