Naslovna Najnovije „Nastupićemo odlučno i konstruktivno“ Dodik tvrdi da Srpskoj u naredne 4 godine...

„Nastupićemo odlučno i konstruktivno“ Dodik tvrdi da Srpskoj u naredne 4 godine niko ništa ne može nametnuti (VIDEO)

0

Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je da će SNSD-ovi delegati u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH nastupiti odlučno i konstruktivno i njihovim izborom Republici Srpskoj u naredne četiri godine više niko neće moći ništa nametnuti.

Dodik, koji je i predsjednik Republike Srpske, podsjetio je da je u protekloj sedmici Narodna skupština Srpske izabrala delegate u Dom naroda parlamenta BiH, te da je izabrano i Vijeće naroda, čime je, kako je naveo, obavljen važan posao i stvoreni uslovi za dalje formiranje Vlade Republike Srpske.

– Na sastanku mandatara Radovana Viškovića i delegacije SNSD-a razgovarano je o programu rada nove vlade. SNSD bi trebalo da ima 10 ministarstava u novoj vladi. Primarni zadatak nove vlade biće da angažuje sve snage da se očuva stabilnost i daju adekvatni odgovori na predstojeće ekonomske izazove – napisao je Dodik na “Instagramu”.

Dodik je podsjetio da se protekle sedmice sastao sa evropskim komesarom Oliverom Varheljijem od koga je u otvorenom razgovoru dobio obećanje da će biti odblokirana sredstva EU Republici Srpskoj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube