Naslovna Politika Ne slušajte čovjeka koga je NATO doveo na vlast

Ne slušajte čovjeka koga je NATO doveo na vlast

0

Republiko Srpska, probudi se! Ne dozvoli da se stavlja meta na čelo novinarima, političarima i narodu koji ne sluša slijepo čovjeka koga je vlast doveo NATO i Zapadne sile. On im je i dalje najbolji saveznik, a u javnosti se predstavlja drugačije, poruka je Milana Miličevića, predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Etiketirati novinare i ugrožavati njihovu bezbjednost je najsramniji čin političkog djelovanja. Кao ljekar svjestan sam da su ovakve izjave poziv psihopatama, a ima ih svuda oko nas. Njima treba liječenje, a ne poziv na nasilje“, naglasio je Miličević.

On je poručio da ako ne dokaže kao što je rekao da ,,pojedini novinari i mediji ruše Republiku Srpsku“ onda Dodik mora odgovarati za klevetu – po istim principima po kojim on želi da progoni političke neistomišljenike i slobodnomisleći narod.

„Hoćemo li se probuditi i osuditi ovakve riječi? Ovo nije pitanje samo za vlast, opoziciju i novinare. Ovo je pitanje za sve radi opstanka Republike Srpske. Probudimo se“, zaključio je Miličević

(BN) Foto: SDS

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube