Naslovna Republika Srpska Banjaluka Ne zna kolika mu je plata: Ninković “prikazao” plate Stanivukovićevih saradnika, a...

Ne zna kolika mu je plata: Ninković “prikazao” plate Stanivukovićevih saradnika, a SVOJU ZABORAVIO (VIDEO)

0

Nakon što je prozvao najbliže saradnike gradonačelnika Draška Stanivukovića da primaju visoke plate, predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković i sam se našao na udaru javnosti nakon što je pred kamerama izjavio kako ne zna koliku platu prima, iako je na toj funkciji od februara ove godine.

Video u kojem novinari pitaju Ninkovića kolika mu je plata, što ga je očito zateklo, pa je s oklijevanjem rekao kako “će dostaviti taj odgovor”, veoma brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao burne reakcije građana.

Na pitanje novinara, zar ne zna kolika mu je plata, Ninković je rekao da ne zna.

– U ovom trenutku ne znam. Juče sam rekao, zaista, nemojte da baratam ciframa – rekao je Ninković što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.

On je dan ranije održao konferenciju za novinare na kojoj je uputio niz optužbi prema gradonačelniku i njegovom kabinetu, a koje se posebno odnose na visinu zarada.

Stanivuković je sve demantovao, a poslanik PDP u NSRS Nebojša Drinić, koji je ranije bio saradnik za regionalnu i privrednu saradnju u Gradu Banjaluka, rekao je da ne Ninkovićeva plata 5.100 KM.

Inače, Ninković je jedan od najpoznatijih banjalučkih preletača koji je stranački dres mijenjao čak četiri puta.

Ninković je 15 godina bio u SDS, odakle je 2017. godine prešao u Narodnu stranku, na čijem čelu je bio Ognjen Tadić.

Godinu dana kasnije, nakon ujedinjenja te stranke sa DNS, Ninković se priklonio toj stranci.

Međutim, 2021. godine, dok je DNS bila u opoziciji, priključio se vladajućem SNSD.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube