Naslovna Najnovije Nebojša Vukanović za BUKU: Ovo je sramna i skandalozna odluka CIK-a

Nebojša Vukanović za BUKU: Ovo je sramna i skandalozna odluka CIK-a

0

Ovo je sramna i skandalozna odluka Centralne izborne komisije koja je legalizovala nasilje i kriminal kao opšteprihvatljivo i mi moramo sad na isti način da uzvratimo, rekao je Vukanović za BUKU.

Centralna izborna komisija BiH danas je potvrdila da je Milorad Dodik novi predsjednik Republike Srpske.

Nebojša Vukanović, narodni poslanik NS RS, rekao je da mu je jutros bilo sve jasno i najavio je da će biti ovakva odluka CIK-a.

„Očito je da su dobro uplašeni ili dobro podmazani. Ovo je sramna i skandalozna odluka Centralne izborne komisije koja je legalizovala nasilje i kriminal kao opšteprihvatljivo i mi moramo sad na isti način da uzvratimo. Ako je nasilje legalizovano, onda šta drugo raditi nego se boriti van institucija sistema. Ovo je nevjerovatna drskost da su ljudi otkrili nevažeće listiće, a da za to niko nije odgovoran“, rekao je Vukanović za BUKU.

Kaže da kada bi se našlo par falsifikovanih novčanica sve bi bilo alarmirano i zaustavio bi se platni promet dok se ne utvrdi krivac.

„Nismo čuli na koliko je mjesta došlo do prepravljanja izbornog rezultata. Dobili smo jedan izvještaj iz kojeg se ništa ne može zaključiti. Ovakvo ponašanje Centralne izborne komisije jasno pokazuje, imajući u vidu ko ih je selektovao i poslao tu, da će uskoro doći do nove velike koalicije SNSD, SDA i HDZ. Ovo je težak dan i za Republiku Srspku i Bosni i Hercegovinu, jer je ovo znak da je pravna državna institucija umrla i da je mafija odnijela pobjedu nad pravnom državom“, istakao je Vukanović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube