Naslovna Sport Neće on “niđe“

Neće on “niđe“

0

Poraz Novak Đokovića u polufinalu Australijen opena, još uvijek je glavna tema u medijima širom svijeta.

Američki, britanski te italijanski mediji ne odustaju od toga da Đokovića ’’pošalju’’ u penziju. No, oni bi to najbolje trebali da znaju, ne samo da ovo nije kraj nego je ovo nova vatra koja će Novaka da prodrma i razbudi.

Kao da svi zaboravljaju da su upravo ovo momenti koji ga najviše hrane, da je upravo ovo, gledajući iz ugla fanova, ali siguran sam i njegovog tima, nešto što se priželjkivalo. Da je ovo nešto što će dozvati “uspavanog“ diva.

A kada u računicu uzmete činjenicu da je od 17. jula i onog poraza u finalu Vimbldona od Alkaraza, do kraja sezone izgubio samo jedan meč u grupnoj fazi Završnog mastersa osvojivši pri tome čak četiri titule. Da li je stvarno onda kraj ?

Rik Maći, čuveni teniski trener, vjeruje da kraj karijere Novaka Đokovića nije ni blizu. Radi se o trenerskom stručnjaku koji je radio sa velikim brojem teniskih zvijezda kao što su sestre Vilijams, Marija Šarapova, Endi Rodik.

’’Đoković ne ide nigdje, osim po još gren slem titula“, napisao je na svom X nalogu.

No, pravo pitanje koje se nameće poslije dešavanja u Melburnu nije da li je ovo Đokovićev kraj, nego da li su svi oni, naučeni prethodnim sličnim situacijama, zapravo uplašeni šta su u njemu probudili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: