Naslovna Izdvajamo Neka živi naš predsjednik – Milorad Dodik

Neka živi naš predsjednik – Milorad Dodik

0

Predsjednik Dodik, sa svojim istančanim osjećajem za pravdu, imao je plemenitu namjeru da u Sudu BiH sude najvećim kriminalcima koji su ojadili ovu zemlju i sve njene građane, ali taj sud je izneverio njegove i naše ideale pravde kojoj težimo od kada postojimo“, saopšteno je iz SNSD-a.

„Zato ćemo tom sudu svom silom pokazati koliki ugled u svojoj pravdoljubivosti uživa predsjednik Dodik kod našeg naroda: pokrećemo akciju ‘Slavimo Dodika’ u sezoni krsnih slava!

Svakom domaćinu poklonićemo po jednu fotografiju, takoreći ikonu predsjednika Dodika da je postavi pored ikone sveca kojeg slavi: da se na dan svake slave svi ukućani i gosti i sav narod pomole za zdravlje i dugovečnu vladavinu predsjednika Dodika i tako pokažemo gdje je njegovo mjesto u našim srcima! Neka vidi taj sud s kim ima posla: sa cijelim narodom, a ne samo sa Dodikom!“, ističe se u saopštenju SNSD-a.

„U ovoj akciji predsjednik Dodik će se odužiti cijelom narodu serijom svojih koncerata od Trebinja do Novog Grada: svuda gdje bude nastupao biće razapet šator gdje će najprije otpjevati nekoliko pjesama, a odmah zatim će tu ispod šatora biti održano i književno veče na kome će predsjednik Dodik lično čitati odlomke iz svojih sabranih dijela, pet knjiga njegove uzvišene mudrosti u kojima je zapisana naša prošlost, sadašnjost i budućnost!

Da pokažemo svima da bi ova naša republika i cio narod davno propali bez našeg zaštitnika predsjednika Dodika i da samo on u budućnosti može spasiti od propasti sav naš rod!“, poručili su iz SNSD-a.

„Tokom ovog kulturno-umjetničkog programa biće posluženo osvježenje za sav okupljeni narod, za koje je zadužen doktor Vlado Đajić: on će pripremiti kotlićijadu, a ujedno organizovati i punktove na kojima će naši eminentni doktori Nikola Špirić, Zoran Tegeltija, Vojin Mitrović i ostali, besplatno pregledati sve građane koje muči bilo kakva sumnja u predsjednika Dodika.

Sav taj takoreći narodni vašar biće upotpunjen sa posebnim cirkuskim šatorom u kome će takođe nastupati predsjednik Dodik: on, koji se kao lav bori za naš narod, u tom cirkusu će krotiti lavove i slonove, dresirati majmune, izvoditi svoje već poznate mađioničarske trikove sa kartama, izvlačiti vrijedne novčanice iz šešira i rukava i dijeliti publici, pokazati kako ga ubadaju mačevima sa svih strana, a on ostaje čitav i još mnogo toga drugog!

Jer, predsjednik Dodik nije samo naš najveći živi državnik i književnik, već je i nenadmašan cirkusant i iluzionista!

Pozivamo vas da se u to lično uvjerite, ako već do sada niste: da mu se svi zajedno divimo do imbecilnosti, što kaže naš najveći pozorišni junak Radovan Treći! Neka živi naš predsjednik Milorad Prvi Dodik,  na mnogaja ljeta!“, poručili su iz SNSD-a.

Tekst je satiričnog sadržaja

Autor: Slobodan Durmanović/BN TV

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube