Naslovna Najnovije Nema jedinstva sa onima koji su ekonomski urušili Srpsku

Nema jedinstva sa onima koji su ekonomski urušili Srpsku

– Nema jedinstva sa onima koji su Republiku Srpsku i ovaj narod doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju, do rekordnog zaduženja, visokog stepena korupcije, do masovnog odlaska mladih i stručnih ljudi, negativne selekcije – poručio je Radović.

– Istorija nas uči da narod koji izgubi svoj jezik i pismo, prestaje da postoji i Srpska demokratska stranka će podržati svaku inicijativu koja je u interesu očuvanja našeg naroda i tradicije – kaže poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Radović.

Međutim, kaže on, nema jedinstva sa onima koji su Republiku Srpsku i ovaj narod doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju, do rekordnog zaduženja, visokog stepena korupcije, do masovnog odlaska mladih i stručnih ljudi, negativne selekcije.

„Republiku Srpsku ne čini samo teritorija, već i stanovništvo koje živi u njoj, a čini se da ova vlast to često gubi iz vida“, kazao je Radović.

U Banjaluci je u toku posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske sa jednom tačkom dnevnog reda: – Prijedlog zakona o zaštiti, očuvanju i upotrebi jezika srpskog naroda i ćiriličnog pisma – po hitnom postupku.

(BN)