28.7 C
Banja Luka

“Nepoželjan” prtljag: Švercovao drogu u čarapi i teglici eurokrema, pa uhapšen

Carinski službenici Srbije u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina otkrili su marihuanu i hašiš u prtljagu jednog putnika, koji je drogu sakrio u čarapu, teglicu od eurokrema i bočice od sapunice za pravljenje balončića.

Droga je otkrivena u “mercedesu” stranih tablica čiji je vozač putovao iz Holandije za Tursku, saopšteno je iz Uprave carina Srbije.

Vozač automobila rekao je carinicima da nema ništa da prijavi jer navodno nosi samo lične stvari. Međutim, carinici su pregledali automobil i u vozačevom ličnom prtljagu pronašli marihuanu, koja je bila sakrivena u čarapu i teglicu eurokrema, u kojoj je bilo i nekoliko grumenova hašiša.

Otkrivene su i četiri bočice sa sapunicom za pravljenje balončića, koje je putnik iskoristio kao masku za krijumčarenje, jer ih je ispraznio, a u njih stavio plastične kesice ispunjene marihuanom.

U Upravi carina dodaju da su u prtljagu otkriveni i slatkiši sa psihoaktivnim supstancama – tabla čokolade i ručno pravljeni kolač sa mirisom marihuane.

Droga je otkrivena juče, a krijumčar je predat policiji u dalju nadležnost, navedno je u saopštenju.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here