22.7 C
Banja Luka

Nestala djevojčica Danka navodno viđena u Beču? (VIDEO)

Novi trag o nestaloj Danki Ilić pojavio se noćas u pola tri ujutru, u pitanju je još uvijek neprovjerena informacija da je Danka Ilić viđena u pratnji dvije rumunske državljanke u Beču.

Koliko god te informacije zvučale nevjerovatno, policija je dužna da ih provjeri jer se nijedan trag, koliko god čudan bio, ne smije ignorisati.

Tako je policija preko Interpola prije nekoliko noći uz pomoć kolega iz Bosne i Hercegovine proverila i Tik Tok glasine da trojica muškaraca iz Bosne i Hercegovine znaju gdje je nestala Danka i da su za nju tražili 25.000 evra otkupa.

Provjerom je ustanovljeno da ta informacija nije tačna, a trojica uhapšenih muškaraca su posle provjere pušteni na slobodu, piše Blic.

Podsjetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na aerodromu Pukovnik-pilot Milenko Pavlović u Batajnici naveo da se pojavio novi trag u potrazi za Dankom Ilić. Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi.

– Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mjestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspjeti da rasvjetle i taj slučaj – rekao je Vučić.

Blic

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here