Naslovna Najnovije „Nosi krst kao vladika, a nije dostojan funkcije koju ima“ Stanivuković pozvao...

„Nosi krst kao vladika, a nije dostojan funkcije koju ima“ Stanivuković pozvao Đajića da podnese ostavku na mjestu rukovodioca UKC RS

0

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, komentarisao je situaciju na Paprikovcu i klizište nastalo usljed pravljenja garaže UKC.

On je kritikovao direktora UKC, Vladu Đajića i pozvao ga podnese ostavku.

-Čovjek koji je sahranio Кlinički centar. Čovjek koji nosi krst kao vladika, a nije dostojan ni jedne funkcije koju ima. Čovjek koji svaki dan ide po zborovima, kumuje i druguje, samo ne ide tamo gdje treba – na svoje radno mjesto.  Čovjek koji je bio doktor i direktor, a svojim ponašenjem i radom više nije ni jedno ni drugo – napisao je Stanivuković.

Ističe da Đajić, zbog svega što radi, i ne radi, mora da podnese neopozivu ostavku na mjestu rukovodioca najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj.

-Urušavanje zidova na podzemnoj garaži UКC, investiciji vrijednoj 35 miliona КM, i klizište koje postaje sve veće, iako je Grad i prošle godine upozoravao, samo su još jedni u nizu velikih promašaja i loših odluka zbog kojih se mora odgovarati. Pozivam republičku inspekciju i nadležno ministarstvo da hitno reaguju, a izgubljenog doktora koji je odavno skrenuo sa puta da hitno podnese neopozivu ostavku – poručio je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube