20.7 C
Banja Luka

Novaković: Obezbijedili smo 800 paketića, za svu djecu do 6 godina

JU „Centar za kulturu i informisanje“ Istočna Ilidža sutra će tradicionalno održati manifestaciju „Nikoljdanske svečanosti“ posvećenu najmlađim stanovnicima ove opštine.

Direktor Centra za kulturu i informisanje Božidar Novaković kaže da će biti organizovana podjela paketića svoj djeci iz Istočne Ilidže uzrasta do 6 godina, odnosno rođenoj u periodu od 01. 09. 2017. godine do danas:

„Manifestacija počinje ujutro u 8.00 časova posjetom mališanima u vrtićima „Nova radost“, „Mašin svijet“ i „Igra mi je hrana“, a glumac Saša Terzić će, obučen u kostim Svetog Nikole, prolaziti ulicama Istočne Ilidže i Istočnog Sarajeva, družiti se sa najmlađima i dijeliti im paketiće.Manifestacija se nastavlja u 18.00 časova u sportskoj dvorani u Kasindolu, gdje će svi mališani koji ne idu u spomenute vrtiće, a imaju prebivalište u opštini Istočna Ilidža, moći da preuzmu paketiće, a biće pripremljen i prigodan zabavni program za njih. Takođe želim da se zahvalim na tehničkoj podršci radnicima Opštine Istočna Ilidža, jer ova manifestacija iziskuje veliku organizaciju i broj organizatora kako bi sve proteklo u najboljem redu“, dodaje Novaković.

(Vijesti Srpske)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here