Naslovna Republika Srpska NoviGlas Bijeljina – Petrović smijenio Petrovića : Promjene na čelu Direkcije za...

NoviGlas Bijeljina – Petrović smijenio Petrovića : Promjene na čelu Direkcije za izgradnju i razvoj grada

Gradonaelnik Bijeljine Ljubiša Petrović smijenio je danas Mladena Petrovića sa funkcije v.d. izvršnog direktora za tehnički sektor u Direkciji za izgradnju i razvoj grada.

Petrović je u izjavi za NoviGlas rekao da je iznenađen današnjom smjenom, koja nije bila najavljena iako je, kako je rekao, u svakodnevnoj komunikaciji sa gradonačelnikom.

“Ja sam u ovoj firmi petnaest godina, može se reći da nema većeg projekta u gradu u kojem nisam učestvovao i zaista sam uvijek želio samo da uradimo nešto dobro za Bijeljinu. Niko nije Bogom dan za direktora, pa ni ja, i to je sve u redu, ali mislim da je način na koji sam smijenjen, bez ikakvog razgovora i najave, krajnje nekorektan i neprofesionalan”, rekao je Mladen Petrović za NoviGlas.

On je dodao da želi svu sreću novom rukovodstvu.

Novom rukovodstvu pružam punu podršku, a nadam se da je došlo vrijeme da gradonačelnik konačno pokrene više grad iz mjesta i počne raditi za građane. Od kako je izabran na funkciju, isključivo se bavi skupljanjem političkih poena, bez konkretnih razultata za sam grad i stanovnike Bijeljine”, dodao je Petrović, koji je i predsjednik Republičke stranke Srpske.

Pored Petrovića, danas je smijenjen i v.d. direktor Direkcije Mladen Milićević.

Prema pisanju portala Dešavanja u Bijeljini, na mjesto Mladena Petrovića imenovan je Stevan Čukić, dok je na mjesto Mladena Milićevića imenovana Branka Blagojević. 

 

(NoviGlas Bijeljina)