Naslovna Najnovije Novo igralište za djecu i isplaćivanje dugova FK „Drina“

Novo igralište za djecu i isplaćivanje dugova FK „Drina“

0

Fudbalski klub “Drina” iz Amajlija kod Bijeljine dobio je novi zeleni pojas oko stadiona. Drveće su zasadili članovi kluba uz pomoć gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Tom prilikom dogovorena je izgradnja novog igrališta.

“Gdje god nađeš zgodno mjesto tu drvo posadi, a drvo je blagorodno pa će da nagradi.”, davno reče Jovan Jovanović Zmaj.

Vođeni ovim mudrim savjetom članovi FK “Drina” iz Amajlija uz pomoć gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića zasadili su zaštitni zeleni pojas oko fudbalskog igrališta. To je ujedno bila prilika da se sa rukovodstvom kluba dogovore planovi za naredni period.

Predsjednik FK “Drina” Branko Jeftić zahvalio se gradonačelniku Ljubiši Petroviću.

“Gradonačelnik je imao vremena da dođe na igralište, da posluša naše probleme, da pomogne djeci da se dalje razvijaju u pravom smjeru. Dogovorili smo dosta projekata što se tiče sadnje drveća pravljenja pomoćnog terena, a i sa dugom za struju i vodu gardonačelnik nam je izašao u susret. Sve dugove ćemo riješiti, većinu smo već i riješili.”, kazao je Jeftić.

Dogovoreno je da se u neposrednoj blizini fudbalskog igrališta izgradi novo igralište za djecu, kaže gradonačelnik Petrović.

“Podrška prema FK “Drina” iz Amajlija neće izostati. Slijede rekonstrukcije objekta, krova, svlačionica i poboljšanje opštih uslova za treniranje. Želimo što bolje uslove ne samo za FK u Amajlijama nego i za sve druge fudbalske  klubove i sportske kolektive na području našeg grada.  Očekuje nas rekonstrukcija krova, dogradnja sportskog objekta, izgradnja dječijeg igrališta.”, poručio je Petrović.

Grad će nastaviti sa radom na poboljšanju sportske infrastrukture, a cilj je obezbijediti adekvatne uslove djeci za treniranje i bavljenje sportom, kazao je prvi čovjek Bijeljine.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube