Naslovna Izdvajamo OČI U OČI NAKON NAPADA Trivićeva se napokon susrela sa Stanivukovićem na...

OČI U OČI NAKON NAPADA Trivićeva se napokon susrela sa Stanivukovićem na stranačkom sastanku (FOTO)

0

Dva mjeseca nakon što su između njih sijevale varnice, a Jelena Trivić ga optužila, između ostalog, za direktno učešće u krađi njenih glasova u Banjaluci, kako bi pomogao Miloradu Dodiku, dvoje dojučerašnjih „saboraca“ danas su se po prvi put sreli.

Iako su u protekla dva mjeseca izbjegavali susrete, Jelena Trivić i Draško Stanivuković danas su došli na sjednicu Glavnog odbora PDP, a sudeći po fotografijama susret je protekao bez tenzija.

Na sastanak su oboje došli raspoloženi što se moglo vidjeti iz njihovih osmijeha, bar dok su kamere bile uključene.

Trivićevu i Stanivukovića javnost u protekla dva mjeseca nije imala priliku da vidi zajedno, nakon što je ona iznijela niz optužbi na njegov račun.

Ona je, između ostalog, ranije izjavila kako se na izborima „časno borila protiv dvije kriminalizovane imperije, Dodik i Stanivuković, koje su se, nakon objave prije skoro godinu dana da će ona biti kandidat za predsjednika, brže-bolje udružile da je ruše”.

U jednom od svojih posljednjih istupa u javnost Trivićeva je jasno dala ultimatum rukovodstvu PDP – ili ona ili Draško Stanivuković.

Stanivuković na njene optužbe nije želio da odgovara istom mjerom već je poručivao kako joj želi sve najbolje.

Nakon niza optužbi na Stanivukovićev račun, Trivićeva se skoro potpuno povukla iz javnosti, i nije se čak pojavila ni na sjednici Predsjedništvo PDP krajem decembra prošle godine.

Na sjednicu je došao samo Stanivuković pa su to mnogi prokomentarisali kao znak da Trivićeva izbjegava susrete sa njim.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube