Naslovna Izdvajamo Odbornik SNSD u Zvorniku Dragan Tejić ponovo uhapšen zbog nasilja

Odbornik SNSD u Zvorniku Dragan Tejić ponovo uhapšen zbog nasilja

0

U Zvorniku se dogodilo upravo ono na šta sam nedavno upozoravao, nakon što je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Zvornika Dragan Tejić pretukao aktivistu DNS-a da nekažnjeno nasilje može prouzrokovati novo nasilje i incident. Zvornička policija je poslije prijetnji opasnih po život upućenih Slobodanu Radiću, građaninu Medeljina na Drini, ponovo privela Dragana Tejića, odbornik vladajuće SNSD-a u lokalnoj Skupštini i jednog od miljenika gradonačelnika Zorana Stevanovića.


Nakon šturih i površnih informacija koje je objavila Policijska uprava Zvornik, u kojima se navode samo inicijali, jasno je da je sve dobro smišljeno u svrhu prikrivanja i minimiziranja incidenta, iako je jasno da se radi o novom skandalu odbornika Dragana Tejiću.

Ovaj povratnik u nasilničkom ponašanju i osoba koja je više navrata ispoljavala agresiju prema bilo kome ko drugačije razmišlja, nastavlja svoje divljačko i nasilničko ponašanje jer nikada ranije nije odgovarao za nasilje i premlaćivanje neistomišljenika.

Navikao na zaštitu koju mu pruža Zoran Stevanović i lokalni moćnici okupljeni oko SNSD-a, i osokoljen nekažnjenim nasiljem i incidentima iz prošlosti, ne preza ni od čega. Iako sam ranije pisao i ukazivao na probleme bahatog odbornika on je nastavio svoje divljanje i to potpomognut zarobljenim pravosuđem i izostankom reakcije policije.

Kako nezvanično saznajemo razlog za pretnje opasne po život prema licu Slobodanu Radiću jeste tuča koja se desila pre nekoliko dana u Zvorniku u kojoj je učestvovao sin Dragana Tejića, mlađani nasilnik Siniša Tejić, koji je takođe već sada, iako mlad, ima dosije kao višestruki prestupnik i kršilac zakona, naravno bez sudskog epiloga. Tuča koju je izazvao mlađani Tejić, a Slobodan Radić samo bio svjedok događaja, razlog je prijetnji po život upućenih od strane starijeg Tejića prema Radiću.

 

(Nebojsavukanovic.info)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: