Naslovna Najnovije Oglasila se Irena Joldžić: Snimak je interna šala

Oglasila se Irena Joldžić: Snimak je interna šala

0

Joldžićeva je istakla da je snimak koji je objavljen interna šala između nje i njene prijateljice koja nije bila namijenjena za javnost.

Direktor Centra za socijalni rad Banjaluka Irena Joldžić izjavila je da nijedan korisnik Centra neće biti uskraćen za pravo koje mu po zakonu pripada.

Joldžićeva je istakla da su izmjene Zakona o socijalnoj zaštiti stupile na snagu 1. maja, a ne u aprilu kao što član Glavnog odbora PDP-a Diana Cvijić navodi, te je bilo potrebno poništiti 7.000 rješenja i napisati 7.000 novih u kratkom periodu.

„Pored svih napora radnika, manji dio korisnika nije isplatu dobio u junu, nego će duple isplate dobiti u julu. Radnici su rješenja radili i mimo radnog vremena, čak i vikendima“, rekla je Joldžićeva Srni.

Ona je istakla da je snimak koji je objavljen interna šala između nje i njene prijateljice koja nije bila namijenjena za javnost.

„Što se tiče objavljenog snimka, to je bila privatna, interna šala mene i moje prijateljice. Nije bila namijenjena za javnost, niti znam kako je dospjela na internet. Niti jednog trenutka nisam se narugala bilo kome, a posebno ne narodu“, rekla je Joldžićeva.

Ona je istakla da veoma poštuje vrijedne žene u politici koje se dokazuju radom i da privatni i šaljivi video, koji je na nepoznat i sumnjiv način dospio na društvene mreže, nije nanio štetu ugledu Narodne skupštine.

„Žao mi je što Diana Cvijić iz PDP-a nema tačne informacije što se tiče moga rada i ustanove koju zastupam“, rekla je Joldžićeva.

Ona je napomenula da je pogrešna informacija da je u junu slobodno vrijeme provela u Austriji.

(BN)