Naslovna Najnovije „Ogoljeni su, povukli su se kao kukavice“

„Ogoljeni su, povukli su se kao kukavice“

0

Narodni poslanik Nebojša Vukanović rekao je za BUKU da se neće odustati od protesta opozicije najavljenih za sutra u Prijedoru, uprkos odluci Vlade RS da odgodi dokapitalizaciju Rudnika Ljubija.

On kaže da je pritisak javnosti i opozicije urodio plodom te da se režim prepao naroda, opozicije i protesta i da se povlače kao kukavice.

„Poslije mog teksta, u kome sam dokazao da je odluka o prodaji RŽR Ljubija nezakonita i da cijena akcija nije mogla biti niža od knjigovodstvene, Vlada je promijenila Pravilnik 22.8., samo dva dana nakon što sam objavio tekst“ kaže Vukanović za BUKU.

„Ogoljeni su, demaskirani, ovim povlačenjem i kapitulacijom pokazali da smo govorili istinu i ovo je velika pobjeda naroda i opozicije jer smo odbranili nacionalno dobro i spriječili rasprodaju Srpske“ dodaje.

Očekuje da Vlada Republike Srpske do kraja septembra, nakon velikog narodnog protesta u Zvorniku, stavi van snage i nezakonit Zaključak o predaji Alumine.

„Sutra će biti proslava pobjede naroda, pozivam sve Prijedorčane da dođu na Mali trg u 18 časova da skupa proslavimo pobjedu“ zaključio je Vukanović u izjavi za BUKU.

Podsjetimo, Vlada Republike Srpske na jučerašnjoj sjednici zadužila republičku Investiciono-razvojnu banku /IRB/ da uputi zahtjev Upravnom odboru RŽR „LJubija“ da sazove vanrednu sjednicu Skupštine akcionara radi poništenja dvije odluke o dokapitalizaciji ovog državnog preduzeća a što su pozdravili Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Dragoslav Kabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: