Naslovna Najnovije Okuka je proizvod režima, ali takvima mora doći kraj

Okuka je proizvod režima, ali takvima mora doći kraj

0

– Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, 8.7. ove godine napisao je u svom autorskom tekstu pod naslovom “Odsudna bitka mora biti politička” i sljedeće: “Zato kada profesor javno slaže u korist diktatora bez obzira na to da li je plaćen stranim novcem ili novcem iz kriminalnog miljea iz regiona, ne smije više biti predavač ni na kursu mjesne zajednice, a kamoli na Univerzitetu Srpske.”

Ovo je  fejsbuk profilu napisala Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

„Ovo je valjda trebala biti prijeteća poruka upućena meni, jer ne znam nekog drugog aktuelnog univerzitetskog profesora iz politike kojeg Režim uporno i neosnovano optužuje da je plaćen stranim novcem. Danas vidimo o kakvom se čovjeku radi i na šta je spreman“, stoji u objavi Jelene Trivić.

Ona he dalje navela da je „Okuka, naravno, nusproizvod Režima i njegovo pisanje i djelovanje je odraz lika i nedjela Milorada Dodika, čiji je i zvanični savjetnik“.

„Sve u svemu, anonimus Кiko, Dodikov aktivista se snima u Palati, Dodikov savjetnik Okuka vitla pištoljem u pokušaju ubistva, načelnik Šipova iz Dodikove stranke Кovač prijeti i psuje novinarima… Demokratske slobode u Republici Srpskoj su sa mnogo aspekata narušene“, stoji u njenoj objavi na fejsbuku.

Ali, dodaje ona, biće da je ovo kraj režima i da ćemo se u Republici Srpskoj uskoro baviti stvarnim životnim temama, investicijama, poslovima, programima razvoja, zagledani u neku svjetliju budućnost.

(BN) Foto: Arhiva

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube