Naslovna Izdvajamo On ne pita za cijenu da posvađa opoziciju i unese „zlu krv“!

On ne pita za cijenu da posvađa opoziciju i unese „zlu krv“!

Strategija režima su bjesomučne laži i ogromne količine od naroda otuđenog novca u nastojanju da ili posvađaju opoziciju ili “kupe” nekog od opozicionara i tako naprave bar nekoliko različitih kandidata.

Kao što su pouzdane informacije iz krugova bliskih Dodiku i govorile, već sada se vidi šta će biti jedina strategija režima pred izbore 2022.

To su bjesomučne laži i ogromne količine od naroda otuđenog novca u nastojanju da ili posvađaju opoziciju ili “kupe” nekog od opozicionara i tako naprave bar nekoliko različitih kandidata.

Naime, Dodiku su preskupi marketinški stručnjaci predvođeni Dejanom Jocićem jasno predočili da u situaciji 1 na 1 sa kandidatom opozicije nema nikakvih šansi i Dodik je nakon toga obećao milionske nagrade onima koji mu “naprave” lažne opozicine kandidate. Otuda poplava raznih Matijaševića, Sakana i sličnih, ali i ogromni napori Dodikovih medija i emisara da unesu „zlu krv“ u opoziciju.

Otuda i fabrika botova koja od nedavno pod okriljem ATV-a i gradskog odbora SNSD Banjaluka radi plaćena narodnim parama sa samo jednim ciljem – da pokuša ugroziti rejting banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Ipak, posjeta predsjednika Aleksandra Vučića Banjaluci potpuno je raspametila Dodika i natjerala ga da ogoli svoje namjere i da pokaže da je spreman čak i da blokira projekte koje Srbija poklanja Banjaluci samo da bi Stanivukovića prikazao nesposobnim.

Otuda i Dodikovo nepristojno odbijanje da Srbija finansira nastavak puta u Motikama i Šargovcu, ali i da umjesto novcem bratske donacije finansira most u Česmi i školu u Adi preskupo plaćenim kreditnim sredstvima, o čemu će javnost uskoro biti detaljno obaviještena. Očigledno je da će narod morati ustati da brani svoj grad i svoj novac, jer drugih načina da se stane u kraj Dodikovoj osveti i bezobrazluku nema.

(Banjaluka-24.com)