Naslovna Politika „On odavno ne odražava jedinstvo na koje se poziva“ Jelena Trivić ne...

„On odavno ne odražava jedinstvo na koje se poziva“ Jelena Trivić ne ide na sastanak kod Milorada Dodika

0

Predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić, objavila je da se neće odazvati na radno-konsultativni sastanak kod predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika.

Kao razlog navela je to što Dodik “odavno ne odražava jedinstvo na koje se poziva”.

– Sinoć kasno na mejl Narodnog fronta stigao mi je poziv od Milorada Dodika na radno-konsultativni sastanak povodom odluka Ustavnog suda koji je zakazan za danas u 13.30. Na sastanak se neću odazvati, jer Milorad Dodik odavno ne odražava jedinstvo na koje se poziva. Iako je tema Ustavnog suda teška politička tema za Republiku Srpsku, sa lažnim predsjednikom čiji je mandat baziran na izbornoj korupciji nemamo šta razgovarati – poručila je Trivićeva.

 

Kako kaže, jedinstvo na koje Dodik poziva, rušio je uvijek on etiketiranjem političkih protivnika, pričom o izdajnicima, soroševcima, obojenim revolucijama…

– Tako da su pokušaji za postizanjem političkog jedinstva obesmišljeni čak i na ovakve teme – zaključuje Jelena Trivić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, na radno-konsultativni sastanak predstavnike institucija Republike Srpske i predsjednike parlamentarnih političkih stranaka iz Srpske povodom najnovije antiustavne odluke takozvanog Ustavnog suda BiH.

Sastanak će biti održan u 13.30 u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije, najavljeno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube