Naslovna Politika „Opasno je to što radiš, pazi da ti se sve ne vrati“

„Opasno je to što radiš, pazi da ti se sve ne vrati“

0

– Lažni predsjednik! Lažni patriota! Lažni zaštitnik Republike Srpske! Laž je njegovo prirodno okruženje. Danas smo svjedočili još jednom izlivu mržnje prema svakome ko mu ne podilazi i poslušnički klima glavom na njegove laži. Danas je lagao o BN televiziji i novinarima BN televizije.

Ovo je na fejsbuk profilu napisala predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, koja je na prošlogodišnjim izborima bila protivkandidat Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske.

Doslovno im je, stoji u objavi Jelene Trivić, Dodik nacrtao metu na čelo govoreći da podrivaju Republiku Srpsku i da su strani plaćenici.

„Isto tako je organizovao hajku protiv mene lično i članova moje najbliže porodice tokom predizborne kampanje. Sve je uradio svjesno. Podlo. Sa mržnjom“, podsjetila je ona i dodala:

„Naročito je opasno da se ovakve kvalifikacije daju u ovoliko kriznoj političkoj situaciji. Njemu je očigledno cilj da se izazovu sukobi, nasilje, kako bi se pod takvom dimnom zavjesom izvukao na sigurno. Opasno je to što radiš lažni predsjedniče. Pazi se da ti se sve ne vrati kao bumerang“.

(BN) Foto: Arhiva

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: