Naslovna Najnovije Oslobođen glavni osumnjičeni za ubistvo Grka

Oslobođen glavni osumnjičeni za ubistvo Grka

0

Pre dve nedelje desila se nesreća u Grčkoj kada je Mihalis Kacuris, navijač AEK-a, izboden na smrt u tuči domaćih i huligana Dinama iz Zagreba.

Proces je u toku, a poslednja informacija govori da je čovek koji je glasio za glavnog osumnjičenog pušten na slobodu.

U jednom momentu su grčki portali objavili da ubica nije Hrvat, već navijač Panatinaikosa, kluba koji je u bratskim odnosima sa Dinamom.

Ipak, sada se sve promenilo i suđenjem je utvrđeno da Grk uopšte nije ni bio u Atini tog kobnog dana, te je pušten na slobodu.

– On se tog ponedeljka nalazio u Kefaloniji, a ne u glavnom gradu, i zato je oslobođen optužbi. Pritom, istražitelj i tužilac se nisu složili da li pomenutom navijaču treba da se ograniči kretanje, jer jedan smatra da za tim nema nikakvih potreba kada je utvrđena nevinost, dok je drugi drugačijeg mišljenja – navodi se.

Još uvek nije rasvetljen slučaj i sve veći pritisak javnosti je da se pronađe ubica Kacurisa, te su se nadležni organi i vrh dve države, Grčke i Hrvatske, uključio u ovaj slučaj.

Podsetimo, navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris (29) ubijen je u ponedeljak 8. avgusta tokom jezivih sukoba na ulicama grčke prestonice, kada se dogodila tuča huligana zagrebačkog Dinama i domaćeg kluba.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube