Naslovna Najnovije Osumnjičena za ubistvo Stefanovića dovedena pred tužioca

Osumnjičena za ubistvo Stefanovića dovedena pred tužioca

0

Milica Diljević iz Banjaluke, koja je osumnjičena za ubistvo partnera Zvonimira Stefanovića Švabo (53), predata je u nadležnost banjalučkog Okružnog tužilaštva, nakon ispitivanja u policiji.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale saopšteno je da  Diljevićevu terete za krivično djelo ubistvo.

Ona je zločin počinila u nedjelju kada je Stefanovića ubola nožem u srce i on je iskrvario na smrt. Sve se desilo u stanu u banjalučkoj Beogradskoj ulici na osmom spratu, a kako nam je potvrđeno Švabo je uboden s nožem duže oštrice.

Radi se o iznajmljenom stanu u kome su njih dvoje boravili. Prema nepotvrđenim informacijama osumnjičena je nakon zločina pozvala komšiju poznanika i rekla mu da dođe jer je njenom partneru pozlilo.

Oglasila se banjalučka policija o ubistvu u Boriku

– Taj komšija je došao da vidi šta se desili i čak je prodrmao Stefanovića da ga pokuša probuditi, ali je uočio ranu na tijelu i pozvao hitnu. Stefanović je, kako se sumnja već tada bio mrtav, ali oko njega nije bilo krvi i postoji mogućnost da je to čišćeno kako bi se prikrio zločin.  -rekao izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima po dolasku ljekara službe hitne pomoći utvrđeno je da je Stefanović mrtav i da ima ranu od noža pa je pozvana policija koja je brzo stigla, te privela i Diljevićevu i njenog poznanika koji je saslušan samo kao svjedok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: