Naslovna Crna Hronika Otkrivamo nepoznate detalje SVIREPOG UBISTVA Saše Kulišića u Doboju: Osumnjičena kćerka (14)...

Otkrivamo nepoznate detalje SVIREPOG UBISTVA Saše Kulišića u Doboju: Osumnjičena kćerka (14) ponašanjem i izjavama ŠOKIRALA SVE

0

Uloga maloljetne kćerke (14) u stravičnom ubistvu oca Saše Kulišića daleko je složenija nego što se moglo i pretpostaviti u prvim trenucima istrage, a njeno ponašanje šokiralo je istražioce, ali i stručne radnike, saznaje Srpskainfo.

Iako se ipak radi o djetetu, maloljetnoj kćerki žrtve, jako nas je iznenadilo što nije pokazala nikakve znakove empatije, odnosno da joj je žao zbog onoga što se dogodilo njenom ocu- otkriva do sada nepoznate detalje slučaja koji je šokirao Republiku Srpsku i region izvor Srpskainfo.

U okviru istrage teško ubistva ubistva Saše Kulišića, maloljetna kćerka je saslušana pred psihologom i stručnim radnicima koje je iznenadila hladnokrvnost djevojčice od 14 godina.

FOTO: SRNA

Maloljetnoj kćerki ubijenog Saše Kulišića koja je označena kao saizvršilac u teškom krivičnom djelu produžen je pritvor rješenjem Osnovnog suda u Doboju koji je nadležan za vođenje postupka protiv osumnjičene obzirom da se radi o starijoj maloljetnici.

Istovremeno, istraga i dalje ide u pravcu utvrđivanja odgovornosti ko je konstantno nabavljao lijek “treana“ jačine 10 mg kojim je duži period trovan ubijeni Saša Kulišić.

Upravo se kćerka ubijenog sumnjiči da je ocu u limunadu sipalaf lijek ”treana”, čime ga je neposredno prije ubistva omamila.

Ovaj dio će kako saznaje Srpskainfo takođe biti jasan nakon što se otklone svi problemi sa IZIS-om u Doboju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: