Naslovna Crna Hronika Otkriven identitet silovatelja: Snimao djevojke i prijetio im da će to poslati...

Otkriven identitet silovatelja: Snimao djevojke i prijetio im da će to poslati njihovim prijateljima i porodici

0

Muškarac koji je silovao i zlostavljao djevojku u stanu u Sarajevu je Damir Pejović. Međutim, ovo nije prvi put da je Pejović počinio ovakva krivična djela.

Naime, Damir Pejović osuđen je 2017. godine u sarajevskom Sudu na dvije godine i mjesec zatvora, jer je duže vrijeme zlostavljao i držao u ropskom odnosu njemačku državljanku T. D.

Na početku veze slikao ju je mobilnim telefonom bez odjeće tokom seksualnog odnosa da bi poslije napravio nekoliko videosnimaka njihovog seksa, uz izgovor da mu je to garancija ako bi T. D. pravila neke gluposti i greške.

Prijetio joj je da će snimke poslati njenim poslovnim partnerima, prijateljima i porodici. Pejović je od ranije poznat policiji. Muškarac inicijala D. P. skoro mjesec u stanu je držao djevojku u stanu, u naselju Vrtovi Riverine na Ilidži.

Nakon što je otkriven slučaj sa Njemicom, istražene su i Pejovićeve ranije krivične prijave. Avaz je saznao da je on mučio i svoju sada već bivšu suprugu (identitet poznat redakciji). Znamo da Pejović ima kćerku.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube