Naslovna Najnovije „Ovo je bruka i sramota svih nas. Ovo je propast“

„Ovo je bruka i sramota svih nas. Ovo je propast“

0

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida iz Banjaluke, danas je prisustvom ispred Suda BiH pružio podršku porodici Memić, a odmah po izricanju oslobađajuće presude u slučaju „Zijad Mutap i drugi“ je burno odreagovao.

„Ja samo znam ono što sam već rekao: Uradili su mi 2018. oteli i ubili dijete – Milorad Dodik i Dragan Lukač. Ja, Davor Dragičević, govorim – Ja ovakav dan neću dozvoliti“, poručio je on.

Nastavlja da, ako ovakav ishod bude i slučaju u vezi smrti njegovog sina Davida, odlazi u grob – u Austriju – gdje je sahranjen i David.

„Upozoravao sam vas, ovo je amanet budućim generacijama – hoćete da nam djecu šalju pod zemlju, da budu narkomani? Sve je jasno, ali ja vam ponavljam, imate priliku da me zatvarate da mi sudite za moje riječi, ovaj dan sam doživio 2018. i ovo ja neću ponovo dozvoliti“, naglašava Dragičević i dodaje:

„Ovo je bruka i sramota svih nas. Ovo je propast – ne znam šta ovdje nije jasno. Svi sve znaju – a šutimo“, zaključio je on i zahvalio se na podršci koju primaju od javnosti svih proteklih godina.

(Klix)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube