Naslovna Najnovije OVO SE ČEKALO: Prvo saslušanje Hrkalovićke, A ONA JE SVE IZNENADILA JEDNIM...

OVO SE ČEKALO: Prvo saslušanje Hrkalovićke, A ONA JE SVE IZNENADILA JEDNIM POTEZOM

0

Otkrivena je još jedna veza između osuđenog kriminalca iz Bosne i Hercegovine Darka Eleza i bivše državne sekretarke u MUP Dijane Hrkalović.

Hrkalovićka je juče saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal u okviru, kako je saopšteno, proširene istrage koja se protiv nje vodi zbog trgovine uticajem. Inače, za ovo delo zaprećena je kazna do osam godina zatvora.

Mediji, od advokata Dijane Hrkalović Nenada Tasića, saznali su da je ona saslušana zbog sumnje da je nezakonito prisluškivala upravo Darka Eleza.

– Dijana Hrkalović je juče saslušana povodom krivične prijave koju je podneo Sektor unutrašnje kontrole MUP. Predmet dopune krivične prijave odnosi se na nezakonito prisluškivanje Darka Eleza. Dijana je negirala krivicu i iznela je svoju odbranu – rekao je njen branilac advokat Tasić.

Njen drugi branilac advokat Ahmed Delimeđac izjavio je da se njegova branjenica tereti da je nezakonito izdala nalog da se Elez stavi “na mere”.

– Naravno da je negirala. Ne može ona da ga stavi na mere – tvrdi Delimeđac.

Hrkalovićka je na saslušanje privedena iz Centralnog pritvora u kojem se nalazi od 15. oktobra i nakon toga je vraćena u ćeliju.

Izvor: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube