Naslovna Najnovije Palačinke u obliku polnog organa! Inspekcija zatvorila restoran Bake Praseta

Palačinke u obliku polnog organa! Inspekcija zatvorila restoran Bake Praseta

0
Jutjuber Baka Prase nedavno je otvorio lokal u Novom Sadu, koji je sada sanitarna ispekcija zatvorila.

Naime, kako je sanitarna inspekcija navela, oni su utvrdili mnogo higijenskih nedostataka, zbog kojih je bilo neohodno da se radnja zatvori.

U zapisniku o inspekcijskom nadzoru se navodi da je sanitarni inspektor konstatovao da u objektu nije uspostavljen sistem bezbjednosti hrane HAACP, da nije bilo termometra za mjerenje temperature, i da je pakovanje mesa bilo direktno na podu.

Međutim, sanitarna inspekcija je poslala obaveštenje i inspekciji rada jer osoba koja se predstavila kao menadžer objekta nije imala validan ugovor o radu.

Ovaj lanac restorana vodi firma “Asia Fast Food”, a oni su istakli da je inspekcija postupila neprofesionalno, jer su prvobitne prijave bile zbog “neprimjerenog oblika” hrane.

Palačinka koja se u restoranu brze hrane “Kod Bake” zove palačinkarina je u obliku muškog polnog organa što je očigledno mnogima zasmetalo, pa su uputili prijavu. Naime, sanitarna inspekcija je navela da će “u vezi sa neprimjerenim oblikom hrane koja se pravi i uslužuje” u objektu obavijestiti ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube