Naslovna Svijet Pao Nikola Vušović: Saradnik kavačkog klana uhapšen u Dominikanskoj Republici!

Pao Nikola Vušović: Saradnik kavačkog klana uhapšen u Dominikanskoj Republici!

0
Nikola Vušović

Ministarstvo unutrašnjih poslova provjerava informacije da je objekat u kome je u Dominikanskoj Republici uhapšen Nikola Vušović Džoni (30), nezvanični naslednik Veljka Belivuka, zapravo u vlasništvu Slaviše Kokeze, doskorašnjeg predsJednika Fudbalskog saveza Srbije, ekskluzivno otkriva Kurir.

Ekskurzija s „orlovima“

Vušović je uhapšen 11. marta, bio je na crvenoj Interpolovoj poternici, a izvori našeg lista iz vrha MUP navode da je policija nedavno došla do informacije da je on uhapšen u Kokezinoj kući i da su u toku provJere istinitosti.

– Objekat, kuća u kojoj je Vušović uhapšen u Dominikanskoj Republici, navodno je u vlasništvu Slaviše Kokeze. To je informacija koju sad provJeravamo, a u saradnji s kolegama iz inostranstva – kaže izvor Kurira i dodaje:

– U priču je uključena i DEA, priča se grana na više strana i biće potrebno više vremena.

Ovo nije prvi put da se Slaviša Kokeza dovodi u vezu sa nepokretnostima u ovoj zemlji. Mediji su pisali da u Dominikanskoj Republici ima ranč i kuću i da godinama unazad tamo ide na odmor tokom januara i februara.

PrIJe nekoliko meseci, tačnije u januaru 2021, Kokeza je „orlove“ odveo u Dominikansku Republiku, što je tada izazvalo veliko negodovanje javnosti. Reprezentacija Srbije je, naime, tada otputovala na turneju po Americi, i u sklopu nje odigrala i dvIJe prijateljske utakmice (sa Dominikanskom Republikom i Panamom), a da u tom trenutku i nije imala selektora. Prvi meč je bio u Santo Domingu, a drugi u Panami (Panama). Iz Paname su se vratili u Dominikansku Republiku, gde su proveli naredna četiri dana do leta za Evropu.

 

(Borba.me)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: