Naslovna Izdvajamo Petrović najavio nove krivične prijave – “Vidjećete koje su sve “poštenjačine” otimale...

Petrović najavio nove krivične prijave – “Vidjećete koje su sve “poštenjačine” otimale narodni novac!”

0

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović najavio je podizanje novih krivičnih prijava, ali i apelovao na nadležne da rade efikasnije.

“Pozivam i MOLIM Tužilaštvo i sve nadležne da se što brže i efikasnije riješe slučajevi vezani za brutalne krađe u preduzećima AD Vodovod i kanalizacija, Eko-DEP i Toplana, da se riješi slučaj “Vanekov mlin” i kazne odgovorni!”, saopštio je Petrović.
“Od sljedeće nedjelje najavljujem novi set krivičnih prijava, vidjećete koje su to sve “poštenjačine” otimale narodni novac i bogatile se na sirotinji! Vidjećete šta se sve radilo i šta se radi!”, dodao je on. 
Petrović je istakao i da će, u dogovoru sa direktorom Toplane, zvanično pozvati na sastanak sa rukovodstvom i radnicima ovog preduzeća predsjednika Skupštine grada Aleksandra Đurđevića.
“Ako se ne sazove Vanredna sjednica i usvoji odluka za pomoć Gradskoj Toplani ili pak predloži neko razumno drugo rješenje (koje ja u ovom trenutku ne vidim) kako ovo preduzeće ne bi otišlo u stečaj, radnici Toplane ostali bez hljeba i oko 1000 porodica ostalo bez grijanja, najavljujem proteste sa radnicima i građanima!”, poručuje gradonačelnik Bijeljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: