Naslovna Najnovije Petrović najavio pomoć građanima zbog poskupljenja

Petrović najavio pomoć građanima zbog poskupljenja

0

„Zbog brojnih poskupljenja koje aktuelna vlast nam poklanja baš u vrijeme praznika, kako u vidu poskupljenja struje tako i u vidu poskupljenja osnovnih životnih namirnica i goriva, riješeni smo da pomognemo našim najranjivijim kategorijama stanovništva“, saopštio je Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine.

Kako je kazao, pokušaćemo da bar malo olakšamo ljudima, jer svaka porodica treba imati makar pristojnu božićnu i novogodišnju trpezu, ali treba i preživjeti godinu koja je pred nama!

„Početkom sljedeće nedjelje najavljujem veliki pres iz Gradske uprave i predstavljanje mjera pomoći na različitim nivoima i kroz različite vidove stimulacija/subvencija. Pomoć će biti usmjerena ka našim penzionerima sa najmanjim primanjima, borcima, roditeljima…“, istakao je Petrović i dodao:

„Ako imamo neodgovornu i bahatu republičku vlast, bar na lokalnom nivou da pomognemo koliko možemo.“

Ističe da se nikada ovako domaćinski nije tretirao gradski budžet te uprkos poskupljenjima, teškom životu, izarazitom lopovluku u gradu prethodnih godina, uvedenoj neradnoj nedjelji, Bijeljina ima za svoje građane i svoju djecu!

„Poručujem “bajama” sa republičkog nivoa, ugledajte se na Gradsku upravu Grada Bijeljina, možda nešto naučite ili bar osjetite malo sramote dok se vozate helikopterima i živite u vilama“, naglasio je prvi čovjek Bijeljine.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: