Naslovna Najnovije Petrović: Napad na Vujanovića vandalski čin i napad na Gradsku upravu (VIDEO)

Petrović: Napad na Vujanovića vandalski čin i napad na Gradsku upravu (VIDEO)

Napad i nanošenje tjelesnih povreda Đorđi Vujanoviću, šefu Odsjeka za javne nabavke, investicije i nadzor Gradske uprave Bijeljina je vandalski čin i napad na samu Gradsku upravu, poručio je danas na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović.

– Očekujemo da se izvršilac ovog krivičnog djela identifikuje i u skladu sa zakonom sankcioniše, poručio je gradonačelnik Bijeljine.

Đorđo Vujanović naveo je da ga je na putu do posla napao nepoznati muškarac. – Juče oko sedam časova, nepoznati počinilac mi je prišao i udario me pesnicom u glavu. Tada sam pao na asfalt. U pomoć mi je pritekao portir poliklinike „Šović“. Ubrzo je došla i hitna pomoć koji su veoma profesionalno odradila svoj posao“, rekao je Đorđo Vujanović. Vujanović je istakao da je veoma iznenađem ovim vandalskim činom, te da ne zna čime je ovo zaslužio s obzirom da se u svom radu uvijek rukovodio zakonom. – Jedino ako nekom smeta što radim sve po zakonu, kaže Vujanović. On je naveo da nije prepoznao napadača jer imao kapuljaču i masku.

 

Izvor: Bijeljina Danas