25.7 C
Banja Luka

Petrović o Vukanovom vjenčanju: “Uživali smo gledati ih onako zaljubljene i srećne”

Gradonačelnik Bijeljina Ljubiša Petrović objavio je večeras svoje impresije sa svadbe opozicionog kolege Nebojše Vukanovića. 

NJegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Oktobar 2021. godine, miting opozicije u Banjaluci, moja Jelena je tada prvi put bila sa mnom na jednom političkom događaju, nakon završenog mitinga pita mene Jelena: “Ko je Vukan, dobio je najjači aplauz, dok su pojedinci izviždani, njemu su skandirali i vidi se da ga narod voli?” Odgovorio sam samo – to je stari hercegovački vuk, čovjek koji je svim srcem uz svoj narod i to narod osjeća i vidi. Nakon par mjeseci Vukan je došao u Bijeljinu i imao tribinu, tada je moja Jelena izrazila želju da i ona pođe, nakon tribine samo je rekla “ovaj čovek govori srcem, vidi se da je iskren, a iskrenost je preskup poklon posebno u politici, drži se njega LJube”.

I da, to jeste Vukan, čovjek koji sve što radi radi srcem, ne štedi sebe, svoj život je posvetio borbi za pravdu i od te borbe nije odustao ni kada je ostao bez posla, ni kada je bio na ivici egzistencije, a mogao je Vukan drugačije, mogao je svoju borbu lijepo unovčiti, mogao je zaćutati, pustiti borbu, zaboraviti na narod i živjeti mirno i lijepo, ali ne, to srce u njegovim grudima je junačko i veliko kao kuća. E pa to srce vječitog mladića i borca osvojila je jedna divna dama, dama sa sjajem u očima i osmjehom koji plijeni, naša koleginica Zorana.


Uživali smo gledati ih na njihovom predivnom vjenčanju onako zaljubljene i srećne. Imao sam tu čast da upoznam i Vukanovu majku, iz njenog pogleda isijava dobrota i kroz samo par rečenica koje smo prozborili shvatio sam da Vukanova čestitost i hrabrost nije slučajna.
Zorani i Vukanu želim dug život u ljubavi i sreći i mnogo lijepih zajedničkih momenata jer ovo dvoje mladih ljudi zaslužuje samo najbolje!
Nedjelja je samo za lijepe priče, a Zoranina i Vukanova priča je zasigurno jedna od najljepših!“, napisao je na fejsbuku LJubiša Petrović.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here