Naslovna Najnovije Petrović: Svako treba da odgovara za svoje postupke

Petrović: Svako treba da odgovara za svoje postupke

0
SDS Bijeljina Ljubiša Petrović

– U našem gradu ne treba i ne smije biti privilegovanih pojedinaca i grupa u bilo kom pogledu i da svako mora da odgovara za svoje postupke“, naveo je Petrović, komentarišući „korona žurku“ kod Bijeljine.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović ocijenio je neodgovornim ponašanje pojedinih građana koji su kršili epidemiološke mjere čime su ugrozili i svoje i zdravlje svojih sugrađana.

„Okupljanja u vrijeme epidemije predstavljaju veliki zdravstveni rizik i daju loš primjer građanima koji se odgovorno ponašaju i tako doprinose borbi protiv zaraze“, naveo je Petrović i dodao da je „korona žurka“, održana sinoć kod Bijeljine, koju je prekinula policija jedan od tih primjera.

„Povodom tog događaja, ponavljam da u našem gradu ne treba i ne smije biti privilegovanih pojedinaca i grupa u bilo kom pogledu i da svako mora da odgovara za svoje postupke“, naveo je Petrović.

On je kazao da pripadnici Policijske uprave Bijeljina, gradska odjeljenja komunalne policije i inspekcijskih poslova, kao i republički kontrolni organi, ulažu velike napore da, u interesu građana, obezbijede poštovanje epidemioloških mjera, pozivajući ih da se i dalje u obavljanju svojih dužnosti prema svim prekršiocima odnose isto.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube