Naslovna Najnovije Petrović u Sankt Peterburgu: Bijeljina postaje značajno mjesto na svjetskoj mapi

Petrović u Sankt Peterburgu: Bijeljina postaje značajno mjesto na svjetskoj mapi

0

– Zajedno ćemo nastaviti da se krećemo putem poštenja i pravde sa jasno obilježenim raskrsnicama ka svim stranama svijeta, istovremeno poštujući princip ravnopravnosti…, naveo je Petrović, koji prisustvuje ovogodišnjem Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

– Ove godine našoj Bijeljini i meni kao gradonačelniku pričinjena je velika čast jer smo pozvani na 25. Peterburški međunarodni ekonomski forum od strane ambasade Ruske Federacije i gospodina Antona Kobjakova, izvršnog sekretara Organizacionog odbora.

Ovo je na fejsbuk profilu objavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji prisustvuje Međunarodnom ekonomskom forumu koji je okupio i ove godine veliki broj učesnika iz cijelog svijeta.

Kako je navedno u objavi, ekonomski forum je globalni centar razmjene ideja iz oblasti biznis poslovanja, prilika za potpisivanje značajnih ugovora, sklapanje saradnje i sticanje kontakta sa svjetskim biznismenima i ekspertima iz različitih oblasti.

– Naša lokalna zajednica je jedina u Republici Srpskoj koja je dobila pozivnicu za međunarodni forum što jasno pokazuje na kom mjestu se nalazi Bijeljina i kako su svi napori koje ulažemo da stvorimo lokalnu zajednicu sa nultom stopom korupcije i kriminala u kojoj vlada duh ravnopravnosti između svih građana, itekako prepoznati na globalnom nivou, što me čini veoma ponosnim, naveo je Petrović.

On je i ovom prilikom naglasio da Bijeljina polako, ali sigurno postaje značajno mjesto na svjetskoj mapi.

„Ima naše Bijeljine se pronosi i to u najljepšem kontekstu, a siguran sam da ćemo u budućnosti postati lideri ekonomskog i privrednog razvoja ne samo u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini već i u regionu. Zajedno ćemo nastaviti da se krećemo putem poštenja i pravde sa jasno obilježenim raskrsnicama ka svim stranama svijeta, istovremeno poštujući princip ravnopravnosti. Naša Bijeljina nema alternativu, naša djeca zaslužuju bolje! Zajedno u nove pobjede dobri moj narode!’’, stoji u objavi gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: