Naslovna Republika Srpska Pogledajte ko će zabavljati Banjalučane u najluđoj noći

Pogledajte ko će zabavljati Banjalučane u najluđoj noći

0

BANJALUKA – Za organizaciju koncerata na otvorenom Banjaluka će potrošiti skoro 120.000 KM, a Banjalučane i turiste će u novogodišnjoj noći, 31. decembra zabavljati grupa „Legende“ te pjevačica Goca Tržan, saznaje CAPITAL.

Prvog dana 2023. godine na Trgu Krajine će biti održan koncert grupa „Galija“.

Prema raspoloživim informacijama Grad Banjaluka će za organizaciju ovih koncerata izdvojiti 118.855 KM.

Iz Gradske uprave Banjaluka poručuju da je Organizacioni odbor „Banjalučke zime“ u sklopu koje se organizuje i proslava Nove godine dao prijedlog izvođača koji bi trebalo da zadovolje interese svih ciljnih grupa koje posjećuju novogodišnje koncerte na Trgu Krajine.

Poručuju da će u narednim danima biti raspisana javna nabavka, koja će omogućiti svima koji se bave ovom djelatnošću da se prijave.

„U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, Grad  je dužan da realizuje nabavku na očekivani iznos, koji je predviđen da bude utrošen na koncertne aktivnosti, ali ono što je neophodno naglasiti je to da je Grad već započeo aktivnosti na traženju sponzora i donatora koji će podržati koncerte, kao što je rađeno u prethodnom periodu. Ugovor koji bude potpisan sa izvršiocem posla, će biti aneksiran i umanjen za iznos koji će biti prikupljen od svih donatora i sponzora“, poručili su iz Gradske uprave Banjaluka.

Podsjećamo, za doček 2022. godine na Trgu Krajine su održani koncerti Petra Graše, Nede Ukraden i Ane Bekute.

CAPITAL

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube