Naslovna Republika Srpska Pojačana kontrola vozača u saobraćaju s akcentom na vožnju pod uticajem alkohola

Pojačana kontrola vozača u saobraćaju s akcentom na vožnju pod uticajem alkohola

0

U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda Policijska uprava Bijeljina od ponedeljka 08.03. do 14.03.2021. godine sprovodi regionalnu akciju pojačane kontrole saobraćaja usmjerenu na kontrolu vozača pod dejstvom alkohola, opijata i psihoativnih supstanci, kontrolu vozača “ dvotočkaša“ i kontrolu korištenja elemenata pasivne bezbjednosti, saopšteno je za Vijesti Srpske.

Akcija usmerena na kontrolu vozača pod dejstvom alkohola, opijata i psihoativnih lijekova sprovest će se u periodu od 11.03.-14.03.2021. godine, dok će se aktivnosti na kontroli vozača “ dvotočkaša“ i korištenja elemenata pasivne bezbjednosti (bezbjednosni pojas i sigurniosne sjedalice) provoditi u periodu od 08.03.-14.03.2021. godine

Na području Policijske uprave Bijeljina u prva dva mjeseca tekuće godine evidentirane su dvije saobraćajne nezgode u kojima su dva lica smrtno stradala, osam lica je zadobilo teže tjelesne povrede,dok je 21 lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske propise iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, kao i da ne učestvuju u saobraćaju pod dejstvom alkohola.

 

Vijesti Srpske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: