Naslovna Svijet ”POKAZAĆEMO IH SVETU, AKO NE IZGINU PRE TOGA”: Desetine visokih NATO oficira...

”POKAZAĆEMO IH SVETU, AKO NE IZGINU PRE TOGA”: Desetine visokih NATO oficira opkoljeno u Mariupolju!

0

Ima znakova da se panika širi ne samo u Kijevu, Harkovu i među Ukrajincima kojima na „donbaskom frontu“ ruska vojska zalazi s leđa, nego i u Briselu i Vašingtonu.

Franc Klincevič, lider Ruskog saveza avganistanskih veterana, ovako je objasnio zašto:

„Pored nacionalista, unutar metalurškog kombinata `Azovstalj` nalaze se i visokopozicionirani predstavnici zemalja NATO. Prema nekim izveštajima, i naučnici povezani sa američkim biološkim laboratorijama u Ukrajini. U naredna 24 sata doći će do radikalne promene situacije oko tog kombinata. Ubrzo potom ćemo dobiti ozbiljne informacije i o tome šta se dešavalo u tim laboratorijama poslednjih osam godina“.

O „krupnim zverkama NATO“, koje su zajedno sa komandnim sastavom ukrajinskih nacista blokirane unutar kombinata, govorio je i renomirani moskovski vojni ekspert Aleksej Leonkov. Ovako:

– Među Ukrajincima se širi panika. Posebno u Harkovu jer se pojavio strah da će sve biti kao u Mariupolju.

U samom Maripolju ćemo se – ako ne izginu pre toga – dočepati i visokih činova iz zemalja NATO. I pokazaćemo ih celom svetu.

U slučaju Alepa, Amerikanci su nas bili zamolili da ne pokažemo koga smo sve `zgrabili` u jednom superbunkeru. Ovoga puta toga neće biti. Pokazaćemo svetu ko je sve bio u Mariupolju – ko sve podržava ukrajinske naciste“.

Kako je rečeno na jutarnjem brifingu ruskog Ministarstva odbrane, selo Sladkoe na periferiji Marinke oslobodile su snage Armije DNR i već je očišćeno od ukrajinskih militanata. Više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Fakti

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube