Naslovna Crna Hronika Policija u Prijedoru oduzeta četiri vozila

Policija u Prijedoru oduzeta četiri vozila

0

PRIJEDOR – Pripadnici Policijske uprave /PU/ Prijedor tokom vikenda su od višestrukih povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli četiri putnička automobila, saopšteno je danas iz ove uprave.

Od lica čiji su inicijali R.M. iz Prijedora oduzet je „golf“ sa nepripadajućim registarskim oznakama, a za R.M. je utvrđeno da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 3.300 KM.

Od vozača čiji su inicijali S.P. iz Oštre Luke, koji je lišen slobode zbog utvrđenog prisustva alkohola u krvi u količini većoj od 1,5 promila, oduzet je „golf“, a po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 7.400 KM.

Od lica N.M. iz Novog Grada oduzet je „golf“ bez registarskih oznaka, a utvrđeno je da N.M. po osnovu neplaćnih novčanih kazni duguje više od 11.400 KM.

Od lica čiji su inicijali N.A. iz Bosanske Krupe oduzet je „seat kordoba“ kojim je ovo lice upravljalo za vrijeme trajanja zabrane upravljanja vozilom ove kategorije. Provjerom kroz registar novčanih kazni utvrđeno je da N.A. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 9.200 KM.

Protiv ova četiri lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube