Naslovna Izdvajamo Političke kalkulacije, simbioze, suradnje i pomaganja režimu nisu koncept Narodnog fronta

Političke kalkulacije, simbioze, suradnje i pomaganja režimu nisu koncept Narodnog fronta

0

„Nacionalno jedinstvo DA, ali samo sa onima koji imaju dobre namjere za Otadžbinu. Režim takve namjere nema i valjda nam je svima do sada to trebalo biti jasno“.

Ovo je na fejsbuk profilu objavila Jelena Trivić, koja formira Narodni front.

“Baš jučer bio je jedan dan koji je i simbolično ukazao na potrebu i dao dio odgovora na pitanje zašto smo krenuli u formiranje Narodnog fronta, Fronta ljudi koji su shvatili da za Republiku Srpsku više nema vremena za političke “mudrolije” i zamajavanje naroda: ili ste za ili protiv režima, ili ste za ili protiv kriminala, ili ste za ili protiv korupcije, ili ste za ili protiv uzurpacije institucija, ili ste za ili protiv uništavanja ekonomije, raseljavanja zemlje….“, naglasila je Jelena Trivić.

Ona je navela da je jučer službeno registriran politički subjekt Narodni front, koji je, kako stoji u objavi, jasno i nedvosmisleno protiv svega toga, beskompromisno, odlučno, hrabro i bez krupne kalkulacije. 

Ona navodi da političke kalkulacije, simbioza, suradnja i pomaganje režimu nisu koncept koji zagovara Narodni front.

„Naprotiv! Takvi koncepti su već dugo vremena samo olakšavali režimu da opstane, dajući mu legitimitet za lažni i isfolirani patriotizam, krađu izbora u više ciklusa, korupciju koja je izjela suštinu ovog društva. Ustvari dajući mu legitimitet da obesmisli život u Republici Srpskoj. Nacionalno jedinstvo DA, ali samo sa onima koji imaju dobre namjere za Otadžbinu. Režim takve namjere nema i valjda nam je svima do sada to trebalo biti jasno“, stoji u njenoj objavi na fejsbuku.

Podsjetimo se da je jučer najveća opoziciona stranka SDS, jedina iz opozicionog bloka, odazvala poziv predsjedniku Republike Miloradu Dodiku, navodno u vezi pitanja imovine, što su mnogi shvatili da je vrijeme ta stranka zauzela stav približavanja politici koju vodi Dodik.

(BN) Foto:Arhiva

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube