Naslovna Izdvajamo Predsjednik mladih SNSD-a Zvornik zvjerski pretukao sugrađanina

Predsjednik mladih SNSD-a Zvornik zvjerski pretukao sugrađanina

0

U nedelju, koji sat iza ponoći u cafeu Troya u Zvorniku, pretučen je Lazić Pavle, prilikom čega su mu nanete teške telesne povrede.

Kako saznaje Portal Vijesti Srpske, teške povrede udarcima u predelu glave naneo mu je Veljo Tijanić, koji je vlasnik pomenutog lokala i predsjednik mladih SNSD-a, uz pomoć još jednog konobara i radnika obezbeđenja koji su ga držali dok ga je Tijanić udarao.
U strahu da će slučaj ostati skriven od javnosti zbog toga što je mladi Tijanic član vladajuće stranke i pri tome mu nije prvi slučaj koji se uspješno zataškava, mladi Lazić nam se obratio sa molbom da apelujemo na sve institucije da reaguju kako bi zaustavile nasilje nad građanima.

Podsećanja radi prije samo nekoliko mjeseci, pomenuti Veljo Tijanić je u teško alkoholisanom stanju sa svojom autom udario pješaka i pri tome mu nanio teške telesne povrede ali je sve ostalo dobro skriveno i slučaj zatvoren.
Lazić je u razgovoru sa urednicima portala naveo da već boluje od epilepsije i da je od posledica udaraca imao nekoliko napada epilepsije u toku noći.

Na osnovu slika ekrana koji nam je ustupio Pavlov brat, jutros je putem aplikacije VIBER komunicirao sa Veljom Tijanićem koji ni u prepisci putem aplikacije nije pokazao kajanje zbog teških telesnih povreda koje je naneo. Već kako navodi Pavlov brat bio je jako DRZAK I BAHAT, govoreći kako je Pavle i dobro prošao, vjerovatno misleći da su mu trebali nanjeti i teže povrede.

Ovim putem apelujemo i na Gradonacelnika Bojana Ivanovića da se oglasi i osudi napade i nasilje nad mladima, kao što je to uradio i u slučaju Tragedije koja se dogodila u Beogradskoj osnovnoj školi.
Nasilnici ne smeju ostati nekažnjeni bez obzira kojoj političkoj partiji pripadali i od njih se mora javno ograditi svaka politička partija.

(Vijesti Srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube