Naslovna Najnovije „Prestolonasljednik“ stigao u posjetu Trebinju

„Prestolonasljednik“ stigao u posjetu Trebinju

0

Danas je u Trebinje stigao Igor Dodik, sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, s ciljem da pokuša ublažiti trenutnu buru u Gradskom odboru SNSD Trebinje.

Igor Dodik je preuzeo funkciju organizacionog sekretara SNSD-a 16. februara ove godine.

Glavno pitanje je hoće li budući „prestolonasljednik“ uspjeti uspostaviti konstruktivnu komunikaciju s direktorom EPRS-a Lukom Petrovićem i gradonačelnikom Trebinja, Mirkom Ćurićem.

Kako saznaje portal Vijesti Srpske, Igor Dodik nije stigao sam. U pratnji mu je bio i ministar finansija i trezora Srđan Amidžić.

Izvori bliski SNSD-u ističu da odnosi između Milorada Dodika i Luke Petrovića nisu u najboljem stanju u proteklim godinama. O tome svjedoči i Petrovićeva smjena s pozicije Generalnog sekretara SNSD-a u februaru ove godine.

Dolazak Igora Dodika u Trebinje otvara niz pitanja i spekulacija o mogućim promjenama unutar stranke i političkom pejzažu u regiji. Sve oči su uprte u ishod njegovih sastanaka i utjecaj koji bi mogao imati na budućnost SNSD-a u Trebinju.

Veliki je strah vladajuće stranke od kandidata Lazara Radana, tako da će svim silama pokušati da se dograbe barem još jednog mandata.

Sastanak je u toku, uskoro više informacija…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: