Naslovna Izdvajamo Prijedorčani znaju da je Predojević odgovoran čovjek

Prijedorčani znaju da je Predojević odgovoran čovjek

0

– Goran Predojević u dosadašnjem dijelu kampanje pokazao je cijeloj Republici Srpskoj ono što Prijedorčani već znaju, da je pristojan i odgovoran čovjek, sa prijateljima u svakom gradu Republike Srpske i predan ideju snažnijeg i ljepšeg Prijedora – istakala je dr Maja Dragojević Stojić, član Predsjedništva SDS.

„Podrška Goranu Predojeviću stigla je od svih ljudi kojima javnost Republike Srpske vjeruje, od Ljubiše Petrovića, Draška Stanivukovića, Jelene  Trivić, Nebojše Vukanovića, lidera svih političkih stranaka opozicije… I što je najvažnije u nedjelju dobiće podršku građana Prijedora“, poručila je Maja Dragojević Stojić.

Ona je kazala da će Prijedor u nedjelju dobiti narodnog gradonačelnika, kojim se neće upravljati iz Laktaša ili Banjaluke kao ni iz komiteta neke političke partije i koji će za svoj mandat odgovarati samo narodu.

„Pobjeda Gorana  Predojevića biće uvod u veliku narodnu pobjedu 2022. godine koja je važna za građane jer svi željno čekamo oslobađanje zarobljenih institucija, otvaranje velikih korupcionaških afera i uspostavljanje nove narodne vlade sposobnih a ne podobnih. Goran će u nedjelju pokazati da je vjesnik naše velike pobjede 2022. godine“, zaključila je Maja Dragojević Stojić.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: