Naslovna Republika Srpska Prijetnje upućene Ljubiši Petroviću moraju biti predmet ozbiljne istrage

Prijetnje upućene Ljubiši Petroviću moraju biti predmet ozbiljne istrage

0

„Prijetnje upućene gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog zasjedanja moraju da budu predmet ozbiljne istrage nadležnih organa“, napisala je na fejsbuku Jelena Trivić, poptpredsjednik PDP-a.

Trivićeva je pozvala nadležne organe da ispitaju lice koje je nedvosmisleno uputilo prijetnje gradonačelniku Bijeljine dr Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog zasjedanja u gradu Bijeljina.

„Jezik mržnje je svakodnevno zastupljen u političkom životu Republike Srpske mora da ima svoje granice. Ovakve prijetnje moraju biti predmet ozbiljne istrage organa“, istakla je Trivićeva i dodala:

„Ljubiša je uvijek imao moja ličnu, ljudsku i političku podršku zbog svojih jasnih stavova i beskompromisnosti u borbi protiv svih anomalija u društvu, naročito u borbi protiv korupcije“.

Podsjećamo, potpredjsednik Skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović uporedio je gradonačelnika Ljubišu Petrovića sa austrougarskim prestolonasljednikom Francom Ferdinandom, uz poruku da je „pronađen i Gavrilo Princip“.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube