Naslovna Najnovije PROGLAS BORCIMA: Sprema se velika prevara sa boračkim organizacijama u režiji režima!

PROGLAS BORCIMA: Sprema se velika prevara sa boračkim organizacijama u režiji režima!

0

„Po našim informacijama sprema se još jedna podvala, prevara i podjela režirana od strane SNSD-a“, saopšteno je iz DNS-a. „Ovog puta je na udaru Organizacija starješina Vojske Republike Srpske, gdje se želi u potpunosti ovladati ovom organizacijom u svrhu podrške SNSD-u na izborima 2022. godine“, navodi se u saopštenju Radislava Jovičića, potpredsjednika DNS-a.

„Gospodo oficiri, Vi koji ste časno i zajedno sa svojim borcima stvarali Republiku Srpsku, ne dozvolite da preko Vas ruše našu Republiku oni koji je nisu ni stvarali“, kaže Jovičić.

On ističe da je oficirska čast na istorijskom ispitu.

„Vaša čast i vjera koju ste imali u toku odbrambeno-otadžbinskog rata, vjera u Republiku Srpsku, ne smije biti dovedena u pitanje politikanstvom pojedinaca koji su sazvali nelegalnu i nelegitimnu skupštinu u Ugljeviku 15.07.2021. godine, kako bi izabrali rukovodstvo koje će odgovarati jednom čovjeku u našoj, a ne njegovoj Republici Srpskoj i interesu jedne političke partije.“

Dalje kaže da se časni oficiri svakodnevno javljaju i daju informacije o nelegalnosti i nelegitimnosti ovog skupa.

„Apelujemo na Vašu čast gospodo oficiri, ne dozvolite da pojedinci manipulišu sa Vama iz bilo koje politicke partije, pa ako treba to da kažem, ni iz moje. Budite autonomni i izaberite najbolje među Vama. A političkim partijama posebno SNSD-u poručujem: prestanite sa pritiscima i podjelama.“

Boračka populacija je već toliko podijeljena sa raznim udruženjima i pokretima, kaže Jovičić i dodaje da su borci već toliko poniženi do mjere da spadaju u najugroženije kategorije našeg društva.

„Zbog toga gospodo oficiri, komandanti, vođe, pravi je trenutak da pokažete svoju čast i ne dozvolite još jedno poniženje i podjelu. Vaše kolege u Francuskoj  su se uspješno suprostavili predsjedniku Makronu u pokušaju negiranja njihove uloge u društvu i njihovog doprinosa Francuskoj državi. Mislite li da Vi srpski oficiri i borci manje vrijedite ili manje volite svoju državu od njih. Ja mislim da ne“, jasan je potpredsjednik DNS-a.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube